IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиса Кудроу: Синът ми вече гледа „Приятели“

29 юли 2022 11 00

Чул ли е вече култовата песен Smelly cat?

БГНЕС

БГНЕС

Лиса Кудроу има много роли в киното, но всеки от нас би казал, че тя е най-известна с образа на Фийби в сериала „Приятели“. Години след пускането му на екран, той продължава да се гледа из цял свят.

На фона на останалите приятели в групата, Фийби е най-нестандартният образ. Любим на няколко поколения, с него се свързват доста култови реплики и епизоди. Макар по-късно Лиса Кудроу да признава, че не се е чувствала съвсем добре, играейки странната музикантка, днес все пак би искала да чуе мнението на сина си за работата си в известната продукция от 90-те.

Преди време актрисата обяви, че наследникът ѝ – Джулиън Мъри Стърн, все още не е гледал сериала. Но навършвайки 24 и напускайки университета, той все пак се поинтересувал от него.

В интервю за NBC, Кудроу разкрива, че когато младият мъж се разболял от коронавирус и имал повече свободно време, си пуснал първите епизоди на „Приятели“. И тя не скрила вълнението, когато разбрала за това.

„Той ми се обади и каза: „Току-що изгледах първите два епизода. Наистина е добре, мамо“, сподели тя.

Лиса благодарила на сина си за оценката, а той добавил:

„Мога ли да ти задам няколко въпроса за това?“.

Кудроу за малко да се разплаче от любопитството на Джулиън. Сега, разказвайки за онзи момент, тя добавя, че не мислила, че някой от нейното семейство ще хареса Фийби и шоуто.

Синът на Лиса Кудроу харесал повече мъжките персонажи

Актрисата е честна с това, че нейното дете не е въодушевено от Фийби. По-скоро, като всеки колежанин, синът ѝ си паднал по Чандлър, Рос и Джоуи.

„Всъщност е много смешно и момчетата са толкова смешни... Не, искам да кажа, ти също си забавна“, признал той.

Срамува ли се звездата от оценката?

По думите на Лиса, тя малко се засегнала от чутото, но никога не би казала на детето си „майната ти“, нито се срамува, че е получила подобен коментар.

Все пак Кудроу казва, че Джулиън харесва много как тя играе в сериала „Завръщането“. Освен това вече е стъпвал в студиата на Warner Bros, където са заснети не само „Приятели“, но и други популярни ситкоми.

Припомняме, че младият мъж завърши Университета на Южна Калифорния през май 2021 г. Тогава неговата известна майка сподели, че е изключително горда с него. Освен това се занимава с актьорство също като майка си, така че крушата не пада по-далеч от дървото, както казват хората.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари